Logistiksektionens mentorskapsprogram

Går du FTL3, SL3, KTS4 eller KTS5 och är intresserad av att skapa en koppling mellan dina pågående studier och ditt framtida arbetsliv? Då borde du söka logistiksektionens mentorskapsprogram!

Programmet syftar till att koppla ihop dig som adept (student) med en mentor (alumn), som både kan agera stöd till dina studier och ge en inblick i hur arbete efter genomförd utbildning kan se ut. Du kommer tillsammans med din mentor själv bestämma på vilket sätt och hur ofta ni vill träffas, dock minst 4 gånger under vårterminen. Vi kommer även hålla en obligatorisk kick-off för alla adepter och alumner i början av vårterminen.

Att vara med i mentorskapsprogrammet VT19 kostar 200:- och är endast tillgängligt för logistiksektionens medlemmar. Är du inte redan medlem? Kontakta ordf@logistiksektionen.se med bifogat kvitto på LinTek-medlemskap.

Länk till anmälan kommer skickas i eventet på lunchen den 14 december, och kommer vara öppen fram till årsskiftet. Studenter kommer matchas med mentorer i den ordning ni anmält er, så se till att anmäla er så fort som möjligt för att säkra en plats!