Inlägg


Förändring av stadgar

Hej medlemmar i Logistiksektionen!

Styrelsen vill se över sektionens stadgar inför kommande Vårmöte. Bakgrunden är att sektionens verksamhet behöver utvecklas och därmed förändras. Bland annat behöver arbetet med LOGIN förenklas och styrelseposterna ses över, men även stadgarnas tydlighet gentemot phadderi och festerier behöver öka.

Styrelsen vill därför tillsätta en arbetsgrupp med syfte att gå igenom stadgarna och lägga fram ett förslag på nya stadgar. Gruppen bör ha en bredd av personer med olika perspektiv och synsätt; styrelsemedlemmar, representanter från festerier och phadderi samt intresserade sektionsmedlemmar.

Är du intresserad av att utveckla sektionens verksamhet som grundar sig i stadgarna? 
Är du delaktig i någon av sektionens verksamheter och vill förändra något?

Skicka ett mejl till ordf@logistiksektionen.se, så sammankallas du till ett möte där vi går igenom förutsättningar och det fortsatta arbetet. Tidigare styrelsemedlemmar eller medlemmar med god koll på sektionens verksamhet är särskilt inbjudna.


God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill önska alla studenter och lärare en god jul och ett gott nytt år! ☃️?????
Vi hoppas att ni kan vara stressfria och inte behöver tänka på tentor och inlämningar! ?

Vi ses snart igen! ?

P.S.
Vill ni dela med er om vad ni gör om dagarna?
Skriv ett mejl till info@logistiksektionen.se eller hör av er på Facebook för att ta hand om @logistik_student i en vecka!


Logistiksektionens mentorskapsprogram

Går du FTL3, SL3, KTS4 eller KTS5 och är intresserad av att skapa en koppling mellan dina pågående studier och ditt framtida arbetsliv? Då borde du söka logistiksektionens mentorskapsprogram!

Programmet syftar till att koppla ihop dig som adept (student) med en mentor (alumn), som både kan agera stöd till dina studier och ge en inblick i hur arbete efter genomförd utbildning kan se ut. Du kommer tillsammans med din mentor själv bestämma på vilket sätt och hur ofta ni vill träffas, dock minst 4 gånger under vårterminen. Vi kommer även hålla en obligatorisk kick-off för alla adepter och alumner i början av vårterminen.

Att vara med i mentorskapsprogrammet VT19 kostar 200:- och är endast tillgängligt för logistiksektionens medlemmar. Är du inte redan medlem? Kontakta ordf@logistiksektionen.se med bifogat kvitto på LinTek-medlemskap.

Länk till anmälan kommer skickas i eventet på lunchen den 14 december, och kommer vara öppen fram till årsskiftet. Studenter kommer matchas med mentorer i den ordning ni anmält er, så se till att anmäla er så fort som möjligt för att säkra en plats!


Vi säger välkomna till en del av den nya styrelsen 2019!

Ny Ordförande är Jonas Berglund KTS2
Ny Vice Ordförande är Richard Hållberg SL2
Ny Studienämndsordförande Alice Neu KTS4
Ny Vice Studienämndsordförande är Ludwig Gardebrand KTS2
Ny projektledare för LOGIN är David Eriksson KTS2


Mingel och Mat

Idag håller Logistiksektionen i Mingel och Mat.
Eventet hade premiär förra året och var väldigt populärt!
Även i år kommer studenter som har anmält sig att träffa och lyssna på alumners berättelser ord eras studietid och nuvarande arbete.

Efter eventet kommer Logistiksektionen att hålla i en pub, kom dit och mingla till stängning!

2018-12-04


Grattis och välkomna till Logistik!

I och med att antagningsbeskedet har kommit hoppas vi att så många som möjligt av er nya studenter har hittat hit. Vi vill passa på att säga grattis och hälsa er välkomna! Har ni frågor kan ni skicka ett meddelande till oss på Facebook annars får ni ha en fortsatt trevlig sommar så ses vi i augusti!


Sök/nominera till Styrelsen 17/18

Vill du vara med och påverka din studietid eller vet någon som skulle göra det bra?
Då är det hög tid att söka/nominera till Logistikstyrelsen 17/18 via länken nedan!

Sök/nominera här!

De aktuella posterna som finns är:

Vice ordförande
Vice Studienämndsordförande
Rekryteringsansvarig
Kassör
Näringsliv- och alumniansvarig
Arbetsmiljöombud
Informations- och marknadsföringsansvarig

För mer info om de olika posterna:
Information om Styrelsen


Var med och påverka!

Berätta vad du tycker om LiU!

Mellan 20 mars och 20 april genomför vi tillsammans med LiU och studentkårerna en stor Studentundersökning. Anledningen är att vi vill ta reda på vad du som student tycker om din arbetsmiljö.

Enkäten innehåller frågor om utbildning, lika villkor för alla studenter, studentinflytande och service men också om praktiska saker som studieplatser och studentkök. Enkäten skickas till din studentmail och kan besvaras via mail, Studentportalen, Lisam eller LiU-appen. Den tar bara tio minuter att fylla i och du kan göra det på vilken enhet du vill.

Läs mer om förbättringar, aktuell svarsfrekvens och studentintervjuer: www.liu.se/su